Albania

World Cleanup Day -
Albania
Join World Clean UpJoin World Clean Up
View Organisations
Dita Botërore e Pastrimit - 17 Shtator 2022
Dita Botërore e Pastrimit - 17 Shtator 2022
01
04
Next slide
Albania
Albania
This is some text inside of a div block.

Më 17 Shtator, bëhu pjesë e njerëzve të cilët e duan natyrën!
Bashkohu në aksionin më të madh mjedisor në botë - Dita Botërore e Pastrimit!

Dita Botërore e Pastrimit, synon të mobilizojë qytetarët, institucionet, bizneset në aksione pastrimi (dhe jo vetëm), për të larguar sa më shumë mbeturina nga natyra dhe në këtë mënyrë të përçojë mesazhin për mbrojtjen e mjedisit nga ndotja.

Ndotja e hapsirave urbane, rurale, maleve, fushave, lumenjëve, liqeneve, bregdetit, tashmë është kthyer një nga problematikat kryesore të ndotjes jo vetëm në botë por edhe në Shqipëri.

Lëvizja Ta Pastrojmë Shqipërinë sfidon secilin prej jush, që të jeni pjesë e “Ditës Botêrore të Pastrimit” duke ndërmarrë nisma individuale apo në grup për largimin e sa më shumë mbeturinave në zonën ku ju jetoni ose punoni si dhe në zonat turistike, bregdet, lumenjë dhe liqene.

Bashkohu Edhe Ti - Mjaftojnë vetëm 4 hapa të thjeshtë për t’u bërë pjesë:
📍🛣️ 🚙 Zgjidhni vendin ku do të zhvilloni aksionin tuaj;
♻️ 🧹 Pastroni mbeturinat në lagjen, qytetin, fshatin ku ju jetoni ose punoni si dhe në zonat turistike, bregdet, lumenjë e liqene;
✅ 🗑️ Hidhni mbeturinat e mbledhura në koshin më të afërt;
📷 📹 Bëni foto/video nga aksioni i pastrimit dhe postojini ato ne rrjetet sociale duke përdorur hashtags:

#DitaBoteroreEPastrimit #WorldCleanupDay #WCD2022 #TaPastrojmeShqiperine #LetsDoItAlbania

#QytetareTePergjegjshem #QyteteTePastra #SebashkuMundemi #BashkohuEdheTi #BehuVullnetar

There are no cleanup events yet organized. If you want to organize a cleanup in this country, please register a cleanup event!
Organize a cleanup
No items found.
No items found.
Albania
Country leader
This is some text inside of a div block.
Location
Contact
e-mail
weBsite
letsdoitalbania.org
If you want to represent this country and manage upcoming cleanup events, please fill out the form below.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Country Leader
Ervin Shehaj
Country Co-leader
Albania

Më 17 Shtator, bëhu pjesë e njerëzve të cilët e duan natyrën!
Bashkohu në aksionin më të madh mjedisor në botë - Dita Botërore e Pastrimit!

Dita Botërore e Pastrimit, synon të mobilizojë qytetarët, institucionet, bizneset në aksione pastrimi (dhe jo vetëm), për të larguar sa më shumë mbeturina nga natyra dhe në këtë mënyrë të përçojë mesazhin për mbrojtjen e mjedisit nga ndotja.

Ndotja e hapsirave urbane, rurale, maleve, fushave, lumenjëve, liqeneve, bregdetit, tashmë është kthyer një nga problematikat kryesore të ndotjes jo vetëm në botë por edhe në Shqipëri.

Lëvizja Ta Pastrojmë Shqipërinë sfidon secilin prej jush, që të jeni pjesë e “Ditës Botêrore të Pastrimit” duke ndërmarrë nisma individuale apo në grup për largimin e sa më shumë mbeturinave në zonën ku ju jetoni ose punoni si dhe në zonat turistike, bregdet, lumenjë dhe liqene.

Bashkohu Edhe Ti - Mjaftojnë vetëm 4 hapa të thjeshtë për t’u bërë pjesë:
📍🛣️ 🚙 Zgjidhni vendin ku do të zhvilloni aksionin tuaj;
♻️ 🧹 Pastroni mbeturinat në lagjen, qytetin, fshatin ku ju jetoni ose punoni si dhe në zonat turistike, bregdet, lumenjë e liqene;
✅ 🗑️ Hidhni mbeturinat e mbledhura në koshin më të afërt;
📷 📹 Bëni foto/video nga aksioni i pastrimit dhe postojini ato ne rrjetet sociale duke përdorur hashtags:

#DitaBoteroreEPastrimit #WorldCleanupDay #WCD2022 #TaPastrojmeShqiperine #LetsDoItAlbania

#QytetareTePergjegjshem #QyteteTePastra #SebashkuMundemi #BashkohuEdheTi #BehuVullnetar

No items found.
Albania
Country leader
This is some text inside of a div block.
Location
Contact
e-mail
weBsite
letsdoitalbania.org
If you want to represent this country and manage upcoming cleanup events, please fill out the form below.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Country Leader
Ervin Shehaj
Country Co-leader
No items found.

Organizations

No items found.

How our cleaning has made changes in the environment

Before and after images
No items found.
No items found.
No items found.